Ще сгреши ли Килиан Мбапе, ако избере Реал Мадрид пред ПСЖ?


Ще сгреши ли Килиан Мбапе, ако избере Реал Мадрид пред ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1850 0

Вече месеци наред футболните фенове се чудят какво ще направи звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Името на футболиста се свързва все повече с Реал Мадрид, но има някои детайли, които могат да накарат французина да остане на „Парк де Пренс“.

„Все още не съм взел окончателното си решение. Има доста елементи, които трябва да премисля, преди да го взема. Сега просто искам да остана хладнокръвен и да реша кое ще бъде най-добре за мен и семейството ми“, заяви Мбапе пред френските медии след мача с Лориен миналия уикенд.

Очевидно е, че Мбапе ще разгледа внимателно опциите пред себе си. Кои обаче са тези „елементи“?

Най-вероятно французинът ще иска да види какво ще се случи с партньорите му в атаката на парижани Лионел Меси и Неймар, за които също се спекулира, че ще напуснат. Също така се очаква, че ръководството на клуба ще предложи на французина договор, правейки го най-скъполатения играч в историята на футбола, на който той да не може да откаже. В опитите си да го задържи, управата е готова да направи Мбапе и капитан на отбора от следващия сезон, твърди Goal.com.

През лятото ПСЖ може да се подсили със звездния халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба, а двамата с Мбапе са в страхотни взаимоотношения. Съотборниците в националния тим на „петлите“ неведнъж са казвали, че искат да играят заедно и на клубно ниво. Мбапе е вкарал 209 попадения за състава на ПСЖ и му трябват само още 92, за да изпревари Единсон Кавани и да се превърне в голмайстор №1 на френския гранд за всички времена.

Френският футболист е напът да се превърне в „най-горещия“ свободен агент след края на сезона. Каквото и решение да вземе, 23-годишният талант продължава да показва с изявите си защо предстои да запише името си като една от иконите на най-великата игра. Ето каква ще бъде умопомрачителната сума, с която ПСЖ ще опита да задържи звездата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички