Преди мача с Челси: Треньорът на Саутхемптън разсмя с отговор на въпрос дали е научил нещо от Реал Мадрид


Преди мача с Челси: Треньорът на Саутхемптън разсмя с отговор на въпрос дали е научил нещо от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1914 0

Идната събота (9 април) Челси гостува на Саутхемптън в среща от 32-ия кръг на английската Висша лига, а трудният мач идва на фона на две поредни загуби за "сините" - 1:4 от Брентфорд и 1:3 от Реал Мадрид в Шампионска лига.

Старши треньорът на "светците" Ралф Хазенхютъл заяви преди сблъсъка с тима на Томас Тухел, че понякога е добре да виждаш как грандовете страдат:

"Добре е да виждаш как големите отбори страдат понякога. Лошото е, че това не се случва много често. Така че, познавайки ги и знаейки как работят, със сигурност ще се опитат да покажат реакция срещу нас. Винаги очаквам трудни мачове с Челси, дори и сега да бяха победили Реал Мадрид с 3:0".

Попитан от журналист дали е научил нещо от Реал Мадрид на Карло Анчелоти, Хазенхютъл отговори шеговито: "Да, че се нуждаеш от играч като Бензема, за да спечелиш срещу Челси! Това научих".

"През първото полувреме Челси не игра достатъчно добре за ниво "Шампионска лига". Томас Тухел знае това. Видя се, че бяха афектирани след загубата от Брентфорд. Не бяха толкова уверени и това можеше да се усети", добави още той.

*Интересно е да се отбележи, че Челси няма загуба като гост на Саутхемптън от 13 мача насам, а последното им поражение на "Сейнт Мерис" бе преди 9 години - 1:2 през месец март 2013-а!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички