ПСЖ предлага умопомрачителен бонус на Килиан Мбапе, за да остане за още два сезона


ПСЖ предлага умопомрачителен бонус на Килиан Мбапе, за да остане за още два сезона
Снимка: GettyImages

2658 0

" На тези висоти липсват квалификации. Астрономически, гигантски, стратосферни..." Гийем Балаге, испански журналист, който събра признанията на най-големите съвременни футболни звезди, преди да ги препише в биографии (Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Пеп Гуардиола или Маурисио Почетино), твърди, че е чувал за предложението на ПСЖ да убеди Килиан Мбапе да удължи договора си, който изтича през юни.

Според него Париж ще предложи бонус за подписване от 150 милиона евро, за да остане още две години във френската столица. Това ще бъде придружено от очевидно висока заплата от 40 милиона евро годишно с комисионни. Според Балагу тези суми биха били "новите елементи", споменати от Килиан Мбапе в неделя, когато играчът отвори вратата за удължаване с Париж.

На хартия остават възможни три варианта за бъдещето на нападателя: да се разшири до Париж, да се присъедини към Реал Мадрид, който го ухажва от дълго време, или да бъде изкушен от предложението на трети клуб, който наскоро влезе в преговорите (като според журналиста не става въпрос за Барселона). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички