Карим Бензема с любопитни думи за Килиан Мбапе - предрече голови спектакли от Реал Мадрид


Карим Бензема с любопитни думи за Килиан Мбапе - предрече голови спектакли от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2825 0

Карим Бензема изрази своето желание да играе с Килиан Мбапе и на клубно ниво, а не само в националния отбор на "петлите". Нападателят на Реал Мадрид заяви, че с младата звезда на Франция биха могли да вкарват двойно и дори тройно повече голове за "белия балет"!

34-годишният французин даде интервю, в което засегна доста теми, а една от тях беше точно тази за бъдещето на Мбапе.

„Харесва ми да играя с Килиан в националния отбор и бих искал да съм рамо до рамо с него и на клубно ниво. Вярвам, че ще вкарваме двойно или дори тройно повече голове с него. Познаваме се доста добре. Например, и двамата обичаме да окупираме лявата зона в нападението, но никога не го правим едновременно“, заяви той пред L'Equipe.

Голмайсторът на „лос бланкос“ бе попитан и за предстоящите мегасблъсъци в Шампионска лига с Челси от четвъртфиналната фаза на турнира.

„За мен няма фаворит. В първия мач с ПСЖ ние бяхме фаворити, а във втория у дома - те. Това не означава нищо... Челси са добър отбор, ще се опитаме да се представим на ниво и да вземем възможно най-добрия резултат".

В остатъка от интервюто Бензема спомена, че се радва на прогреса на своя съотборник Винисиус и не пропусна да го похвали, намеквайки, че той все още е млад и тепърва ще узрява и придобива все повече опит.

За френския нападател и Реал се очертава интересно трансферно лято. Освен Мбапе от „Сантиаго Бернабеу“ са се насочили и към германска звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички