Суровият, но справедлив Тиаго Силва назова горчивата истина за френския гранд ПСЖ


Суровият, но справедлив Тиаго Силва назова горчивата истина за френския гранд ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2570 0

Бившият футболист на ПСЖ Тиаго Силва заяви, че търсенето на бленувания първи трофей на френския гранд от турнира Шампионска лига ще продължи, докато не бъдат направени кардинални промени относно начина, по който клубът се управлява!

Настоящият централен бранител на Челси е един от онези, които претърпяха няколко болезнени отпадания в Европа по време на осемгодишния си престой във френската столица и сега говори открито за тазгодишния крах на Меси, Мбапе, Неймар и компания на 1/8-финалите срещу Реал Мадрид:

"Елиминацията беше невероятна, невъобразима за всички нас, които подкрепяме ПСЖ. Всяка една година се случва едно и също нещо. Има неща, върху които трябва да се обърне внимание, за да не се случват занапред. Към момента е трудно да продължиш да прогресираш. Всяка година ПСЖ започваме от нулата. Не можеш да правиш това във футбола. Дори и клубът да притежава много пари, това не носи трофеи във футбола. Те не могат да ни донесат Шампионска лига", каза 37-годишният ветеран за "Canal+".

*Връзката на Силва с бившия му клуб все още е толкова силна, че той продължава да използва "ние", когато говори за тях...

Неймар, заедно с Лионел Меси, обикновено отнася най-сериозни критики, когато ПСЖ се проваля, но Силва призова феновете на клуба да променят отношението си към тима след скорошната порция освирквания към звездите на парижани:

"Неймар е много щастлив в Париж, но му е трудно в момента. Трудно е да бъдеш освиркван у дома. Във Франция той печели всичко, но е безполезно. Трябва да спечелим Шампионска лига и критиките от феновете не са начинът, по който те ще спечелят. Привържениците трябва да подкрепят тима. Те винаги правят разликата без значение дали отрицателно или положително", завърши Тиаго Силва.

Вижте още

Проблемите на Абрамович отмениха традиционния обяд между Челси и Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички