"Завесата" продължава да се вдига, Кристиано Роналдо заяви: Клубът показа липса на съпричастност


"Завесата" продължава да се вдига, Кристиано Роналдо заяви: Клубът показа липса на съпричастност
Снимка: GettyImages

1258 0

Кристиано Роналдо не спира да "повдига завесата" около отношенията между него и хората в Манчестър Юнайтед. Португалецът сложи край на мълчанието си и не скри мнението си за мениджъра на клуба Ерик тен Хаг и ситуацията при „червените дяволи“.

В интервю пред Пиърс Морган, португалецът върло разкритикува настоящия старши треньор и заяви, че не уважава Тен Хаг. Нападателят обаче се е прицелил и в по-висшите фигури, а именно тези в ръководството, като в основната причина за това се е превърнала новородената му дъщеричка!

Според „The Sun“, момиченцето е постъпило в болница през юли, когато е било едва на три месеца. Това е била и основната причина Роналдо да отсъства по време на предсезонната подготовка на отбора.

„Семейството ми е всичко за мен. Още повече след това, през което преминахме тази година“, сподели нападателят на Манчестър Юнайтед. През април той трябваше да премине през тежки семейни проблеми, след като разбра, че е загубил малкия си син по време на раждането. Тогава от клуба влязоха в положение и Роналдо пропусна следващия мач на „червените дяволи“, който беше срещу Ливърпул. Привържениците на мърсисайдци пък показаха солидарността си в седмата минута, като запяха клубната песен „You’ll Never Walk Alone”.

Заявявайки колко е важно семейството, Роналдо отбеляза, че ръководството на клуба се съмнява в него и по-скоро в причините за късното му завръщане към тренировките с отбора. Това го е накарало да се чувства „наранен“ и „лош“. Португалецът продължи и сподели, че по този начин клубът е показал „липса на съпричастност“ по време на „най-трудния период“ в живота му.

Цялото интервю на Роналдо ще излезе в сряда вечер (16-и ноември). В него футболистът споделя и че много от хората в Манчестър Юнайтед са "слепи за истината".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички