Притеснения в Португалия: Кристиано Роналдо се разболя седмица преди Мондиал 2022


Притеснения в Португалия: Кристиано Роналдо се разболя седмица преди Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

4447 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да пропусне днешния мач с Фулъм, пише "Sports Brief". Причината е заболяване. Звездата не беше на линия и за мача от Купата на Лигата срещу Астън Вила (4:2), а мениджърът Ерик тен Хаг съобщи, че той може да е на разположение за Фулъм.

В ПОРТУГАЛИЯ СЕ ТРЕВОЖАТ

Притеснителното тук е, че заболяването на португалеца се случва една седмица преди началото на Световното първенство по футбол в Катар. Сроковете за възстановяването на Роналдо не се съобщават, но в националния му отбор стискат палци, че той ще е добре за старта на Мондиал 2022.

КОГА ЗАПОЧВА "СЕЛЕСАО" В КАТАР?

В груповата фаза на Световното "мореплавателите" са в една група с Гана, Уругвай и Южна Корея. Първия си мач в Катар португалците играят на 24 ноември, а съперник е африканският тим.

УСПОКОЕНИЕТО ОТ ТЕН ХАГ

Все пак, радващото е, че според думите на Ерик тен Хаг заболяването на нападателя не е сериозно. "Той може да се възстанови от това, не е сериозно заболяване, което отнема дни или седмици, така че мисля, че е възможно той да е на разположение за неделя", каза нидерландецът през седмицата. А ето как точно Роналдо отказа на Тен Хаг да влезе в игра срещу Тотнъм, заради което беше наказан и глобен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички