Кристиано Роналдо: Сър Алекс знае по-добре от всеки, че клубът не се намира там, където трябва да бъде


Кристиано Роналдо: Сър Алекс знае по-добре от всеки, че клубът не се намира там, където трябва да бъде
Снимка: Getty Images

2813 0

В интервю пред Пиърс Морган, звездата на световния футбол Кристиано Роналдо разказа как се е стигнало до завръщането му в Манчестър Юнайтед през лятото на 2021 година и разгласи какво му е казал тогава легендарният треньор на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън:

"Последвах сърцето си. Сър Алекс ми каза: "Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити", а аз отвърнах "ОК, шефе", разкри португалецът и след това добави, че след напускането на Фъргюсън няма никакво развитие в клуба:

"Когато се завърнах, прогресът в отбора беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развитие! Нищо не се е променило. Мисля, че феновете трябва да знаят истината. Искам най-доброто за клуба, затова се върнах. Но, има неща от "кухнята", които ни пречат да стигнем нивото на Манчестър Сити, Ливърпул, а сега и Арсенал".

"Клуб от калибъра на Манчестър Юнайтед винаги трябва да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е казал, че за да изградиш нещо ново, първо трябва да разрушиш старото. Ако в клуба искат да започнат с мен, няма проблем. Обичам Юнайтед и феновете, те винаги са на моя страна. Но ако целта е да се опита нещо различно, трябва да се направят много, много промени", посъветва CR7.

Роналдо изрази мнение и че мнозинството от хората в Манчестър Юнайтед са "слепи за истината": "Сър Алекс знае по-добре от всеки, че клубът не се намира там, където трябва да бъде. Всички го знаят. Хората, които не го признават, просто не искат да го направят. Те са слепи за истината. Най-важното нещо във футбола са феновете. Играта е за тях. Усещам подкрепата им всеки път, когато изляза на улицата и при мен дойдат хора, които казват, че оценяват приноса ми за футбола. Феновете са всичко за мен и заради тях давам това интервю. Мисля, че сега е правилният момент да изразя мнението си", допълни Кристиано Роналдо. Цялото интервю с него ще бъде излъчено във вечерта на 16 ноември (сряда)!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо наруши мълчанието и шокира: Не уважавам Ерик Тен Хаг... Манчестър Юнайтед ме предаде!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички