Кристиано Роналдо наруши мълчанието и шокира: Не уважавам Ерик Тен Хаг... Манчестър Юнайтед ме предаде


Кристиано Роналдо наруши мълчанието и шокира: Не уважавам Ерик Тен Хаг... Манчестър Юнайтед ме предаде
Снимка: Getty Images

5109 0

Е, дългоочакваният момент дойде. Петкратният носител на "Златната топка" - Кристиано Роналдо, най-накрая наруши мълчание по два от най-големите проблеми във футбола в момента - отношенията му с Манчестър Юнайтед и в частност с мениджъра на тима - Ерик тен Хаг.

Португалецът е разярен!

Кристиано направи интервю с един от най-полулярните журналисти във Великобритания и негов близък приятел - Пиърс Морган. Двамата си говориха на дълго и на широко цели 90 минути, а Роналдо не остана длъжен на никого.

"Чувствам се предаден от Манчестър Юнайтед. Имам чувството, че много хора в клуба не ме искаха... И не говорим само за тази година, но и предишната", сподели Кристиано.

 

Свадата с Тен Хаг - разнищена

Още от началото на сезона Роналдо и мениджърът на "дяволите" - Ерик тен Хаг, имат доста сложна връзка. Имаше много информации, че двете авторитетни личности не се разбират никак, а сега КР7 само и единствено наля повече масло в огъня.

"Не мога да кажа, че го уважавам. Той никога не е показвал уважение към мен и поради това няма причина аз да му отвръщам със същото. Ако нямаш респект към мен, няма да получиш и от мен", сподели португалецът.

Кой още го отнесе?

Кристиано съвсем не спря дотук. Роналдо се обърна директно и към свои бивши колеги - Ралф Рангник, с когото работеше през изминалия сезон, както и към Уейн Рууни - дългогодишен негов съотборник в първия му период на "Олд Трафорд".

"Ако не си треньор, как въобще може да водиш отбор от ранга на Манчестър Юнайтед? Признавам си, че никога не бях чувал за него", каза КР7 за Рангник, който не бе водил отбор от близо десетилетие.

"Не знам защо той ме критикува толкова лошо", каза португалецът за Руни, който си позволи да направи няколко "цветущи" коментара за Роналдо съвсем наскоро.

"Може би, защото не играе, а аз все още поддържам това високо ниво. Няма да споменавам, че изглеждам и по-добре от него... Което си е самата истина", добави още Кристиано, смеейки се.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички