Уейн Рууни направи на пух и прах Кристиано Роналдо: Той разсейва Манчестър Юнайтед...


Уейн Рууни направи на пух и прах Кристиано Роналдо: Той разсейва Манчестър Юнайтед...
Снимка: GettyImages

2300 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и английския футбол - Уейн Рууни, направи доста интересен и неочакван коментар по адрес на своя дългогодишен съотборник - Кристиано Роналдо

Британецът вярва, че част от проблемите на "червените дяволи" се дължат на вълнението около Кристиано Роналдо през летния трансферен прозорец, когато се появиха най-различни информации, че той иска да бъде продаден и да напусне "Олд Трафорд".

"Според мен някои от лошите резултати се дължат на Роналдо. Той разсея сериозно съблекалнята на Юнайтед в ключов момент - малко преди началото на сезона. Сега Кристиано просто трябва да бъде на линия и да реагира, когато мениджърът се нуждае от него", каза Рууни пред "talkSPORT".

Роналдо, който не успя да си осигури продажба от "Олд Трафорд" по-рано това лято, стартира само четири мача от Висшата лига този сезон. Досега той е вкарал три гола и е допринесъл с една асистенция в 16 изяви във всички турнири за Юнайтед.

Въпреки всички тези емоции около португалеца Ерик тен Хаг продължава да го използва пълноценно. Към днешна дата Юнайтед е пети в елита на Англия с актив от 23 точки, изоставайки на 3 пункта от топ 4.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг разби мечтите на най-големия фен на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички