Неспортменско: Роналдо не се е обадил на Бензема, за да го поздрави за "Златната топка"


Неспортменско: Роналдо не се е обадил на Бензема, за да го поздрави за "Златната топка"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1793 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо се отличи с още една неспортменска проява извън терена. Носителят на 5 награди "Златната топка" не се е обадил на Карим Бензема, за да го поздрави за спечелването на приза за 2022 година, информира.

Както е известно, двамата нападатели играха рамо до рамо за Реал Мадрид от 2009 до 2018 година. Французинът спечели отличието за първи път в кариерата си, на 34-годишна възраст.

КАКВО КАЗА БЕНЗЕМА ЗА ТОВА

Бензема бе запитан дали след успеха през октомври е получил "хубаво малко съобщение" от бившия си съотборник. Отговорът му бе: "Не, още не съм получил". След коментара "Това не е много добре" звездата на Реал отговори с усмивка: "Спокойно".

ЗАЩО МОЖЕ ДА Е НЕДОВОЛЕН РОНАЛДО

Трябва да се отбележи, че самият Роналдо тази година не получи нито един глас в анкетата за най-ценното индивидуално отличие във футбола. Той завърши на 20-о място в гласуването. Португалският национал за последно спечели "Златната топка" през 2017 година. А ето как Матийо Валбуена коментира триумфа на Бензема. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички