В Манчестър Юнайтед тъгуват по Роналдо: Тъжни сме, че Кристиано не е част от отбора


В Манчестър Юнайтед тъгуват по Роналдо: Тъжни сме, че Кристиано не е част от отбора
Снимка: GettyImages

3397 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Кристиан Ериксен, изрази съжаление, че Кристиано Роналдо е напуснал клуба, като същевременно похвали емблематичния за "дяволите" нападател.

Междувременно Ериксен пристигна в Юнайтед като свободен агент това лято. Той получи възможността да играе заедно с Кристиано Роналдо, макар и за кратко. Датчанинът заговори за напускането на легендарния нападател от клуба.

"Тъжни сме, че Кристиано Роналдо не е част от отбора. Неговото наследство и името му във всеки клуб е специално. За мен беше много хубаво да имам късмета да играя с него. Футболът продължава, но ни е трудно да повярваме, че не е вече тук", каза Ериксен в интервю.

37-годишният Роналдо напусна "Олд Трафорд" по взаимно съгласие в средата на ноември след експлозивно интервю, което даде пред журналиста Пиърс Морган. Емблематичният португалски нападател "разкъса" "червените дяволи", заявявайки, че не уважава мениджъра Ерик Тен Хаг.

Ten Hag си постави за цел да модернизира "червените дяволи", които според мнозина са в застой от времето на сър Алекс Фъргюсън. Те спечелиха само три големи трофея, откакто шотландецът се оттегли през 2013 година. Сега играчите на Тен Хаг ще продължат да се борят за класиране в челната четворка и успешна кампания без Роналдо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уейн Рууни посочи звездите, които смята, че са по-добри от Меси и Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички