Рашфорд: Ерик тен Хаг промени мисленето на играчите в Манчестър Юнайтед


Рашфорд: Ерик тен Хаг промени мисленето на играчите в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1729 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед – Маркъс Рашфорд, смята, че треньорът Ерик тен Хаг е променил абсолютно всичко в мисленето на клуба през този сезон. „Червените дяволи“ се завърнаха към клубните си ангажименти с успех 3:0 над Нотингам Форест във вторник.

Клубът има само една загуба от октомври досега, като е в серия от три победи в последните четири срещи във Висшата лига и тимът е на петото място в таблицата и е на точка зад четвъртия Тотнъм Хотспър, но „шпорите“ са с мач по-малко.

Рашфорд даде аванс на отбора си преди Антони Марсиал да удвои актива на домакина срещу Форест.

„Не знам дали някога сме били толкова добри, колкото в този момент. Печелим много мачове и сме на високо ниво. Щастлив съм как се развиваме и се надявам да продължим така“, сподели Рашфорд пред Amazon Prime.

“Мисленето в отбора е съвсем различно, след като Ерик тен Хаг ни пое. Играем различен футбол, който е добър и играчите се развиваме отлично. Наслаждавам се и на това, което правя аз“.

Рашфорд досега има 10 гола и 4 асистенции в 21 мача за отбора си през сезона, като пет от попаденията и три от асистенциите са във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички