Уейн Руни посочи две звезди на световния футбол, които са по добри от Лионел Меси и Кристиано Роналдо


Уейн Руни посочи две звезди на световния футбол, които са по добри от Лионел Меси и Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2541 0

Легендарния футболист на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, направи интересно твърдение, заявявайки, че Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе в момента са много по-добри футболисти от Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

"Холанд и Мбапе, разбира се, са следващите двама, в този момент, те очевидно са по-добри от Меси и Роналдо. Но не вярвам, че ще успеят да ги задминат по постижения, когато теглим чертата", заяви британецът.

"Това, което направиха Меси и Роналдо, е уникално в света на футбола. Те го направиха по едно и също време в едно и също първенство. Не смятам, че ще видим нещо подобно отново", каза още Рууни.

Иконата на Аржентина спечели всички големи трофеи във футбола след победата на неговия отбор срещу Франция във финала на Световното първенство по футбол. Междувременно португалският нападател има пет спечелени "Златни топки" и, с изключение на Световното първенство, е спечелил всеки един голям трофей.

Холанд и Мбапе бележат гол след гол на най-високо ниво през последните няколко сезона. Норвежкият национал е вкарал 110 гола в 108 мача в турнири за Манчестър Сити и Борусия Дортмунд взети заедно.

Междувременно френският национал Мбапе вкара 190 гола в 237 мача за ПСЖ, откакто се присъедини към тях през лятото на 2017 година. Той също така спечели "Златната обувка" в Катар, след като отбеляза осем пъти на Световното първенство.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Бивш английски национал втрещи с коментар за Емилиано Мартинес.

https://www.sportlive.bg/tags/1178
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички