Мемфис Депай напуска Барселона в посока Манчестър Юнайтед?


Мемфис Депай напуска Барселона в посока Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2152 0

Манчестър Юнайтед търси най-подходящия нападател за своите редици, след като преди началото на Мондиал 2022 напусна един от ключовите стрелци - Кристиано Роналдо

Напускането на суперзвездата доведе до обещания от страна на мениджъра Ерик тен Хаг за ново и качествено попълнение в предните редици на "червените дяволи", което ще бъде добре обсъдено и следено, за да се направи възможно най-добрия избор. 

Изненадващо или не - сега от Manchester Evening News разкриват, че сред вариантите за "Олд Трафорд" е и Мемфис Депай. Нидерландецът акостира през 2021 г. с големи очаквания след напускането на Лео Меси, но не успя да се докаже и с привличането на Левандовски си пролича ролята му.

Сега от "Камп Ноу" усилено търсят нов тим на нидерландеца, който пропусна огромна част от настоящата кампания поради болки в бедрата. Според новините на Острова, нидерландецът може да бъде привлечен под наем още през януари.

Договорът му с каталунците е до лятото на 2023 г., което означава, че по всяка вероятност приключва с "блаугранас" след не повече от половин години.

Депай е и познато лице на "Олд Трафорд", след като вече изигра 53 двубоя, в които се отчете със 7 гола и 6 асистенции в периода 2015-2017 г.

Вижте какво решение взеха от Барселона за Френки де Йонг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички