Почитателите на Манчестър Юнайтед бързо забравиха за Кристиано Роналдо: Замениха го с Гарначо в емблематична песен (ВИДЕО)


Почитателите на Манчестър Юнайтед бързо забравиха за Кристиано Роналдо: Замениха го с Гарначо в емблематична песен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2110 0

Феновете на Манчестър Юнайтед са известни с това, че винаги показват уважение към своите играчи с емблематични за тях песни, които често озвучават "Олд Трафорд" по време на мачовете от английската Висша лига.

Сега обаче почитателите на "червените дяволи" много бързо забравиха за една от своите легенди - Кристиано Роналдо, чийто договор с клуба бе разтрогнат по взаимно съгласие след експлозивното интервю на португалеца с британския журналист Пиърс Морган.

По време на срещата с Нотингам Форест във вторник (27 декември) феновете на "Олд Трафорд" замениха името на Роналдо в емблематичната песен "VIVA Ronaldo" с това на младока Алехандро Гарначо, преименувайки я на "VIVA Garnacho".

Това определено показва, че феновете на "дяволите" не са останали никак доволни от последната медийна изява на португалеца за клуба, в която той си позволи да разкритикува управата на тима, както и негови бивши легенди. 

Феновете на Юнайтед вярват, че имат вундеркинд в лицето на Гарначо, роденият в Мадрид футболист, който представлява Аржентина на ниво до 21-годишна възраст впечатлява с изявите си на "Театъра на мечтите".

Самият той е голям почитател на Роналдо и без съмнение за него ще бъде чест, че феновете на "Олд Трафорд" вече пеят за него.

Ето и видео от скандиращите "VIVA Garnacho" фенове:

Как Каземиро собственоръчно "разфасова" Нотингам Форест?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички