Тен Хаг останал разочарован от Манчестър Юнайтед, че изпуснали Коди Гакпо


Тен Хаг останал разочарован от Манчестър Юнайтед, че изпуснали Коди Гакпо
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive.bg

3338 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е изразил пред клубното ръководство разочарованието си, че не са успели да привлекат Коди Гакпо. Това съобщи кореспондентът на ESPN Роб Доусън, който отговаря пряко за футболните новини около двата клуба в Манчестър.

Както е известно, Ливърпул успя да отмъкне Коди Гакпо под носа на Манчестър Юнайтед, като нидерландската звезда вече е на британска земя, за да премине медицински прегледи и да парафира в новия си клуб с договор до 2028 година.

Тен Хаг не е бил никак доволен от факта, че "дяволите" са изпуснали Гакпо, който може да се похвали с най-много голове и асистенции през настоящия сезон сред топ първенствата на Европа. Според ESPN Юнайтед дори не е подал официална оферта за Гакпо.

Мениджърът на "дяволите" е наясно с ограниченията в бюджета на клуба, но е заявил, че се надява да бъде намерен краткосрочен заместник на Кристиано Роналдо, след като договорът на португалеца бе разтрогнат. 

Манчестър Юнайтед разглежда потенциални играчи, които да бъдат привлечени под наем до края на сезона. Една от опциите пред "дяволите" е звездата на Атлетико Мадрид Жоао Феликс, който може да премине под наем на "Олд Трафорд".

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Коди Гакпо - ученикът на Ван Нистелрой, тръгнал от Того и стигнал до Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички