Юрген Клоп след невероятния финал с Челси: Пълна лудост - сякаш два лъва се биеха


Юрген Клоп след невероятния финал с Челси: Пълна лудост - сякаш два лъва се биеха
Снимка: Getty Images

3254 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп определи финала за Купата на Лигата като битка между два лъва и призна, че неговият отбор е извадил късмет, тъй като "резултатът можеше да бъде и 5:5":

"Пълна лудост - сякаш два лъва се биеха помежду си... Те започнаха по-силно, след това пък ние се съвзехме и бяхме по-добри. През второто полувреме беше същото. Челси създаде две много хубави положения, след това ние отново взехме нещата в свои ръце, а накрая всички бяхме много уморени, но трябваше да продължим до края. След това дойдоха дузпите, които бяха най-впечатляващите, които съм виждал. Наистина страхотно бе да спечелим по този начин", заяви Клоп и продължи:

"Челси е невероятно силен, сбихме се един с друг. Трябваше да имаме и късмет, какъвто имахме, защото резултатът можеше да бъде и 5:5".

"Аз съм добре, но щях да съм доволен и на 1:0 за Ливърпул след 90 минути, след което да се приберем вкъщи. Трябва да работим усилено. Играем отново в сряда, което в момента не мога да го повярвам. Ще опитаме... Това е домакински мач и ще бъде много интересен заради тази вечер!", предрече немецът, който идната сряда, 2 март, посреща на "Анфийлд" Норич в мач от 1/8-финалите за ФА Къп.

*А какво каза Томас Тухел след края на битката на "Уембли" - четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички