Луис Диас и младок от Ливърпул "разцъкаха" и случайно станаха (мини)сензация (ВИДЕО)


Луис Диас и младок от Ливърпул "разцъкаха" и случайно станаха (мини)сензация (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8017 0

Новото попълнение на Ливърпул Луис Диас определено пасна добре на отбора. Това, което е по-впечатляващо обаче, е, че се случи в много кратък период от време. Припомняме, че още след дебюта му мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп бе останал много доволен, но и изненадан.

25-годишният колумбиец вкара и първия си гол за клуба по-рано през този месец срещу Норич. Освен това той винаги е много остър и опасен на терена. Сега обаче направи така, че да се заговори за него не заради действия от мач, а от... тренировка.

Това нямаше да бъде възможно без една от големите млади надежди на Ливърпул - Харви Елиът. Двамата "разцъкаха" топката без да докосва тревата, като го правиха по много атрактивен начин, с което се превърнаха в минисензация.

Кадрите набират все по-голяма популярност в социалните мрежи. Можете да ги видите на видеото - по-долу в материала. Наскоро пък негов съотборник блесна с красиво действие, но в официален мач. Вижте епичния пробив на Жоел Матип за Ливърпул, завършил с майсторски гол (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички