Юрген Клоп се прехласна по свой футболист, изиграл най-добрия си мач за Ливърпул


Юрген Клоп се прехласна по свой футболист, изиграл най-добрия си мач за Ливърпул
Снимка: Getty Images

4003 0

Английският гранд Ливърпул успя да се класира за 1/4-финалите в турнира ФА Къп, след като победи у дома си Норич, а според наставника на мърсисайдци, "Анфийлд" е станал свидетел на най-добрия мач с червената фланелка на Такуми Минамино.

27-годишният японец отбеляза и двете попадения за своя тим, с които Юрген Клоп успя за първи път да се класира на четвъртфинал в тази надпревара, след като пое клуба през 2015 година:

"Таки е невероятен футболист, изигра голям мач тази вечер и със сигурност това е най-добрият му, откакто е при нас. Наистина съм щастлив за него - той беше непрестанна заплаха за Норич и обра всички топки. Без него нямаше да сме на 1/4-финал", заяви Клоп пред "ITV Sport" след мача.

*Макар и късно снощи Челси също да постигна победа за ФА Къп, настроението в съблекалнята на Томас Тухел със сигурност не е приповдигнато, тъй като Роман Абрамович обяви, че продава клуба. Ето как треньорът на "сините" коментира всичко това след изключително трудната победа срещу Лутън (последвайте връзката).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички