Томас Тухел коментира решението на Роман Абрамович да си "бие камшика" - какво предстои за Челси?


Томас Тухел коментира решението на Роман Абрамович да си "бие камшика" - какво предстои за Челси?
Снимка: Getty Images

3263 0

След като късно снощи Челси победи Лутън с 3:2 за ФА Къп, старши треньорът на тима Томас Тухел заяви на пресконференцията си, че не знае какъв ефект ще окаже на играчите му и на самия клуб анонсираното от Роман Абрамович решение да продаде отбора.

"Сините" футболисти и ръководство са научили новината малко преди първия съдийски сигнал срещу Лутън и няма нищо изненадващо във факта, че инкасираха гол във вратата си след няма и 120 секунди игра. 

"Може би аз научих новината малко преди вас, но все пак си беше близо до началото на мача", каза Тухел пред "BBC", когато бе запитан за решението на руския милиардер. "Играчите говорят за това, всички говорят за това - новините са големи", допълни той.

"Нека изчакаме и да видим, надявам се на най-доброто и ще видим какво ще ни донесат следващите дни. Всяко решение, което взима Абрамович, е правилното решение. Това е неговият избор, неговият клуб и не съм аз човекът, който трябва да коментира".

Попитан дали слабото първо полувреме на Челси се дължи именно на получените новини, Тухел отговори: "Да, мисля, че да - ние не живеем на остров. Футболистите имат интернет, телевизори и четат и виждат новините. Не беше лесно да спечелим, но точно затова победата ни е още по-голяма и затова съм много щастлив".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изхарчени пари, мениджъри, трофеи - цифрите зад ерата "Роман Абрамович" в Челси!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички