Юрген Клоп посочи крайна дата за завръщането на Тиаго Алкантара в игра за Ливърпул


Юрген Клоп посочи крайна дата за завръщането на Тиаго Алкантара в игра за Ливърпул
Снимка: Getty Images

2509 0

30-годишният Тиаго Алкантара бе крайно разочарован в неделя, 27 февруари, след като бе гласен за титуляр във финала с Челси, но получи травма на загрявката на "Уембли" и се наложи да изгледа 120 минути футбол, плюс 22 дузпи, от резервната скаймека.

Тази вечер неговият Ливърпул се изправя срещу Норич в среща от 1/8-финалите за ФА Къп, а на пресконференцията си Юрген Клоп разкри подробности за състоянието на испанеца:

"Изненадах се, тъй като изгледах цялата загрявка и не видях нищо нередно. След това обаче влязох в съблекалнята и видях, че Тиаго лежи на медицинската маса. Нашите физиотерапевти ми казаха, че е почувствал болка в подколянно сухожилие, което определено не е добра новина. Трябваше да решавам на момента и го извадих от състава. Жалко е, тъй като Тиаго беше толкова близо до игра във финала. Той бе доста разочарован, въпреки че сигурно има най-много трофеи от всички в нашия отбор", каза немецът, но след това добави, че футболистът няма да отсъства дълго от терените:

"Тиаго е добре, но все още не е готов за игра. Както казвам обикновено - не знам кога точно ще се завърне на терена. Дали ще бъде през уикенда срещу Уест Хям? Не съм сигурен. Може би срещу Интер следващата седмица, а ако не тогава, след това вече със сигурност".

*Мърсисайдци приемат Уест Хям на "Анфийлд" на 5 март, а след това ще посрещнат и Интер в мач-реванш от 1/8-финалите в Шампионска лига. На 12 март пък е гостуването на Брайтън, което визираше Юрген Клоп с думите "след това вече със сигурност".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички