ТОП 3 трансфери, с които Манчестър Юнайтед може да преодолее изпуснатия Коди Гакпо


ТОП 3 трансфери, с които Манчестър Юнайтед може да преодолее изпуснатия Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

6500 0

Манчестър Юнайтед претърпя провал в опитите си да привлече първото си попълнение за предстоящия зимен трансферен прозорец. Една от големите цели на "червените дяволи" - Коди Гакпо, облече екипа на вечния съперник Ливърпул, поставяйки в неудобна ситуация гранда от Манчестър.

Въпреки това, пред Ерик тен Хаг съществуват 3 алтернативни опции, които са напълно конкурентноспособни на нидерландската звезда. 

Душан Влахович

Сръбският ас на Ювентус би бил достойна смяна на напусналия след големите скандали с клуба Кристиано Роналдо. Информации в Италия гласят, че нападателят вече гледа към изхода след ужасния старт на "бианконерите" в Серия А. Към момента те се намират на незадоволителното 3-о място, на 10 точки зад първия Наполи. Ето каква е сумата, която ще коства евентуален трансфер на Влахович

Рафаел Леао

Още една звезда от Серия А е в полезрението на Юнайтед и неговото име е Рафаел Леао. Играчът на Милан се двоуми за подпис на нов договор с отбора. Той получи ултиматум от страна на "червено-черните", включващ срок, в който трябва да обяви окончателното си решение. 

Датата за това е началото на новата година или по-точно краят на януари. В противен случай, той ще бъде продаден, за да не бъде изпуснат без пари. Ето кой пряк конкурент на Юнайтед влиза в битката за подписа на Леао

Гонсало Рамос

Нападателят на Бенфика е една от сензациите на годината. Той "блесна" още в дебюта си с екипа на Португалия на Световното първенство в Катар. 21-годишният състезател замести като титуляр не кого да е, а легендарния Кристиано Роналдо.

Първоначалните съмнения спрямо него бяха напълно забравени след страхотното му представяме в 1/8-финалния двубой от Мондиала срещу Швейцария. В него той реализира хеттрик за победата с 6:1 над "кръстоносците".

Вижте повече относно интереса на "червените дяволи" към Рамос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички