Ювентус постави цена на желаната от Челси, Арсенал и Ман Юнайтед звезда Душан Влахович?


Ювентус постави цена на желаната от Челси, Арсенал и Ман Юнайтед звезда Душан Влахович?
Снимка: Getty Images

3063 0

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с една от големите си звезди в лицето на Душан Влахович, твърдят медиите в Италия. Според информациите евентуален подобен трансфер може да се случи още през зимния трансферен прозорец, а най-силно желаещи са Челси и Арсенал.

Едва 22-годишният Влахович се установи като един от най-добрите нападатели в Серия А последните 2 сезона. Той премина в Ювентус от Фиорентина едва в началото на 2022-а година за сумата от 66 млн. паунда.

За "виолетовите" той има на сметката си изиграни 108 мача, в които реализира 49 гола и записва 8 асистенции. За "бианконерите" към момента пък има 36 двубои, 16 попадения и 4 асистенции.

Въпреки това, талантливият сърбин бива свързван с напускане на отбора, поради изключително слабото представяне на възпитаниците Максимилиано Алегри през сезона до момента.

По информация на "TUTTOmercatoWEB" Ювентус би се разделил със своя ас за сума от около 80 млн. паунда. По-рано през месеца пък известният журналист Бен Якобс свърза Влахович с преминаване в Челси или Арсенал.

Ето кой друг клуб от Висшата лига наблюдава ситуацията със сръбския нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички