Греъм Сунес: Каземиро не става за Манчестър Юнайтед, късметлия е, че игра в Реал Мадрид


Греъм Сунес: Каземиро не става за Манчестър Юнайтед, късметлия е, че игра в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3474 0

Легендата на Ливърпул - Греъм Сунес, даде любопитен коментар относно една от звездите на вечния съперник Манчестър Юнайтед - Каземиро. Според бившия полузащитник, бразилецът не е достатъчно достоен за място при "червените дяволи".

Сунес смята, че плащането на 70 млн. паунда за бившия състезател на Реал Мадрид от страна на гранда от Висшата лига не е умно решение, както и че Каземиро е късметлия да попадне сред 11-е на "кралския клуб".

"Той игра със страхотни футболисти. Самият той не е такъв. Никога не е бил страхотен играч. Виждам го като човек, който би помогнал на Юнайтед да бъде по-солиден в центъра, но няма големи умения, що се отнася до подаване", заяви Сунес пред "talkSPORT" и продължи.

Не мисля, че ще помогне в играта на останалите. Смятам, че е късметлия да бъде в онзи отбор на Реал Мадрид. Никога не съм очаквал с нетърпение да гледам Каземиро. Бензема, определено, останалите полузащитници, определено, но никога не съм си мислил 'Нямам търпение да гледам Каземиро днес", допълни още той.

До момента бразилецът има на сметката си за Юнайтед изиграни 20 мача, в които записва 1 гол и 2 асистенции. За Реал Мадрид от своя страна може да се похвали с цели 336 двубои, 31 попадения и 29 асистенции.

Междувременно Каземиро "блесна", донасяйки нова победа на Манчестър. Вижте видео от страхотната му изява

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички