"Тъжно е"! Легендата на Манчестър Юнайтед Патрис Евра "осъди" отношението на клуба спрямо Кристиано Роналдо


"Тъжно е"! Легендата на Манчестър Юнайтед Патрис Евра "осъди" отношението на клуба спрямо Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1998 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, разкри разочарованието си относно начина, по който клубът се отнася спрямо един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо.

Португалецът се завърна при "червените дяволи", за да помогне на тима, но в крайна сметка бе "закотвен" на резервната скамейка. Това решение предизвика скандали, като впоследствие той даде интервю пред прочутия журналист Пиърс Моргън, което "взриви" футболния свят.

В него Роналдо "осъди" действията на свои бивши и настоящи треньори, съотборници, както и хората по най-високите етажи в английския гранд. Това предизвика и ответна реакция от страна на засегнатите. Според Евра обаче в случая тя не е правилна и бившият му съотборник заслужава уважение.

"Не знам дали беше най-доброто решение, но знам, че клубът е щастлив. Кристиано също е доволен, защото ситуацията беше тежка", разкри французинът пред "Amazon Prime" и продължи.

"Нека обаче не забравяме какво Кристиано постигна с клуба. Той е един от най-великите футболисти, които някога са играли в Манчестър Юнайтед и начинът, по който приключи, е тъжен", допълни още той.

Роналдо се радваше на добро завръщане на "Олд Трафорд". Той стана топ реализатора на тима за сезона с 18 гола в 30 мача във Висшата лига. С треньорската рокада и пристигането на Ерик тен Хаг обаче започнаха и проблемите му с клуба.

Междувременно португалецът отново засвидетелства огромното си влияние върху младите футболисти. Той послужи като стимул на талант да подпише с голям клуб. Ето за кого става въпрос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички