Манчестър Юнайтед взима трансферен провал на Челси след разочарованието с Коди Гакпо


Манчестър Юнайтед взима трансферен провал на Челси след разочарованието с Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

2350 0

Манчестър Юнайтед си е поставил за цел да се сдобие с нападател, след като се провали с привличането на нидерландската звезда на ПСВ Айндховен - Коди Гакпо.

Управата на "червените дяволи" се е спряла на Алваро Мората от Атлетико Мадрид, когото цели да вземе под наем през януари, информира медията на Острова Daily Mail.

Манчестър Юнайтед не разполага с възможности в предни позиции след странното напускане на Кристиано Роналдо миналия месец. 20-кратните шампиони на Англия прекратиха договора на португалската суперзвезда по взаимно съгласие след експлозивното му интервю с британския телевизионен журналист Пиърс Морган.

Нападателят на ПСВ Айндховен Коди Гакпо се смяташе за основната цел на Тен Хаг от лятото. Въпреки това, "червените дяволи" бяха изпреварени от Ливърпул за подписа на нидерландеца, като ПСВ вече обяви трансфера му на "Анфийлд" през януари.

Според мнозина Алваро Мората изглежда като логична опция пред Ерик Тен Хаг, тъй като има опит във Висшата лига. Испанецът защитаваше цветовете на английския Челси в периода 2017-2019 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мемфис Депай напуска Барса в посока Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички