Томас Тухел назова причината за тежкото домакинско поражение на Челси от Брентфорд


Томас Тухел назова причината за тежкото домакинско поражение на Челси от Брентфорд
Снимка: Getty Images

1515 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел призна, че неговите футболисти са изглеждали доста изморени при шокиращата домакинска загуба от Брентфорд в съботния ден, която дойде след обрат на "Стамфорд Бридж", но отрече поражението да се дължи на предстоящия първи сблъсък с Реал Мадрид от 1/4-финалите в Шампионска лига, който ще се състои идната сряда, 6 април, в Лондон:

"Началото на мача бе трудно, но това не се случва за първи път след пауза за националните отбори. Отне ни известно време да намерим своя ритъм и да установим контрол. Нямахме енергия и не вършехме нещата, които по принцип ни правят силни на терена. Изглеждахме изморени - физически и психически", констатира немецът на пресконференцията си след загубата от тима на Кристиан Ериксен.

"След като поведохме в резултата, усетих, че започваме да намираме своята игра, така че нямаше как да предвидя този развой на събитията. Избрах стартов състав, който мислех, че ще е най-подходящ за мач срещу Брентфорд, но със сигурност не сме гледали с едно око към Реал Мадрид!", отсече треньорът на "сините".

Вижте още:

Бензема се скъса да бие дузпи и макар да пропусна една - Реал Мадрид взе ценна победа преди сблъсъка с Челси

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички