Уулвърхямптън срази Астън Вила и гони Европа, Висшата лига предложи и два хикса


Уулвърхямптън срази Астън Вила и гони Европа, Висшата лига предложи и два хикса
Снимка: GettyImages

1350 0

С два хикса и една домакинска победа приключиха останалите три срещи от 31-ия кръг на Висшата лига, играни днес. Последният мач тази вечер ще е сблъсъкът на „Олд Трафорд“ между Манчестър Юнайтед и Лестър.

Двубоят между Брайтън и Норич завърши 0:0. Домакините пропиляха златен шанс да се поздравят с победата. През първото полувреме Нийл Мопе профука дузпа и последният в класирането си тръгна с точка.

Лийдс и Саутхямптън също не успяха да се победят. Двата тима извъртяха 1:1 на „Еланд Роуд“. Джак Харисън изведе домакините напред преди почивката. Джеймс Уорд-Прауз изравни малко след подновяването на играта и до края нито един от двама тима нямаше шанс да завоюва трите точки.

Най-зрелищният двубой се изигра на „Молиню“, където Уулвърхямптън срази Астън Вила с 2:1. Джони откри за „вълците“, а Ашли Йънг си заби автогол, позволил на домакините да удвоят преднината си и да се оттеглят на полувремето при резултат 2:0. Малко преди края на мача Оли Уоткинс от дузпа вкара за гостите, за да фиксира крайния резултат. С този успех Уулвърхямптън се намеси сериозно в битката поне за местата, осигуряващи участие в Лига Европа. В момента те са на 7-а позиция с 49 точки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички