"Бижу" на Рюдигер само разсърди Брентфорд, Кристиан Ериксен и компания шокираха Челси и цяла Англия


"Бижу" на Рюдигер само разсърди Брентфорд, Кристиан Ериксен и компания шокираха Челси и цяла Англия
Снимка: Getty Images

2956 0

Тимът на Брентфорд поднесе изненадата на 31-ия кръг в английската Висша лига, побеждавайки като гост третия в класирането Челси и то след пълен обрат на "Стамфорд Бридж" от 0:1 до крайното 4:1!

Първото полувреме на предложи голове, но още в 48-ата минута Антонио Рюдигер изведе "сините" напред в резултата със страхотен изстрел от 40 метра, който не остави шансове на Давид Рая (вижте попадението на ВИДЕО).

Това, което последва между 50-ата и 60-ата минута обаче, със сигурност шокира Томас Тухел и компания, които смятаха, че вече са сломили съпротивата на гостите...

Първо Виталий Янелт възстанови равенството с мощен удар с левия крак от границата на наказателното поле, а в 54-ата минута Кристиан Ериксен получи успореден на голлинията пас от крилото и матира Едуар Менди за 2:1. След точно един час игра в Лондон Янелт отбеляза и второто си попадение в срещата с техничен прехвърлящ удар.

Три минути преди края на редовното време хаосът в защитата на "сините" бе наказан за четвърти път, след като Йоан Уиса, току що влязъл на смяна, оформи крайното 4:1 с плътен шут от близко разстояние.

Челси продължава да е на 3-о място в класирането с 59 точки, но четвъртият Арсенал е на само пет зад тях и е с мач по-малко. Брентфорд пък е на 14-а позиция с 33 пункта - на 11 над зоната на изпадащите отбори!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички