Стон от Манчестър: Грийнууд е свободен, свалиха всички обвинения по делото му


Стон от Манчестър: Грийнууд е свободен, свалиха всички обвинения по делото му
Снимка: Getty Images

1505 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, вече е свободен, след като всички обвинения по делото му за изнасилване и нанасяне на телесна повреда бяха свалени, съобщават редица британски медии.

Преди година започна съдебен процес срещу 21-годишния футболист, след като полицейски екип нахлу в имението му и го арестува заради гореспоменатите обвинения. 

Англичанинът трябваше да бъде съден през ноември тази година за опит за изнасилване, нападение и принудителен контрол над своята приятелка. Полицията в Манчестър обаче днес (2 февруари) потвърди, че прокуратурата е оправдала Грийнууд по всички обвинения.

"Разследващият екип поддържа редовен контакт с правния екип, предоставяйки всякакви актуализации. Разбираме обосновката за прекратяването на съдебното производство на този етап и че това решение не е взето леко. Въпреки медийния и обществен интерес към случая, ние решихме да не коментираме повече подробности", каза представителката на Манчестърската полиция - Михаела Кър.

Преди да бъде арестуван нападателят записа 129 мача за "червените дяволи", в които отбеляза 35 гола и направи 12 асистенции. За последно той игра за клуба при победата с 1:0 над Уест Хем Юнайтед на 22 януари миналата година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Антони Марсиал изравни постижение на Дейвид Бекъм в Юнайтед със 105 мача по-малко?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички