Ерик тен Хаг обясни защо Манчестър Юнайтед взе Марсел Забицер и какво очаква от него


Ерик тен Хаг обясни защо Манчестър Юнайтед взе Марсел Забицер и какво очаква от него
Снимка: Getty Images

4601 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, обясни пред журналисти след победата с 2:0 над Нотингам защо клубът е взел Марсел Забицер под наем от Байерн Мюнхен в последните часове от зимния трансферен прозорец.

Очаквано, наставникът на "червените дяволи" изтъкна като основна причина контузиите в халфовата линия на "червените дяволи":

"Щастливи сме от този трансфер. Нуждаехме се от него, след като Дони ван де Беек отпадна от сметките, Кристиан Ериксен също ще бъде аут за дълго време, както и Скот Мактоминей, мисля за по-кратък период няма да бъде с нас. Получи се недостиг на играчи в полузащитата. Да доведеш качествен футболист в последния момент от пазара е трудно, но пред нас се откри възможност", заяви Тен Хаг и допълни какво очаква от 28-годишния Забицер:

"Познавам го още от престоя му в РБ Залцбург и особено от този в РБ Лайпциг. Той се представяше фантастично, така че очаквам, че ще прави същото и тук. Мисля, че има страхотно отношение, намира се в точната възраст и съм сигурен, че възможността, която се открива пред него, ще го мотивира и той ще се представи силно за нас".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тен Хаг с окуражителни думи след завръщането на Джейдън Санчо, ще има важна роля в отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички