Бруно Фернандеш посочи "професора", който го е научил на магическите отигравания (ВИДЕО)


Бруно Фернандеш посочи "професора", който го е научил на магическите отигравания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3074 0

Бивш съотборник в националния отбор на Португалия, когото Бруно Фернандеш нарича "професора", го е научил как да подава с външната част на крака си, разкри асът на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" стигнаха до финал за Купата на Лигата, където ще играят с Нюкасъл по-късно този месец, след победа с 5:0 над Нотингам Форест.

Именно подаване на Фернандес прикова вниманието на всички, което бе за втория гол на Юнайтед.  На въпрос след мача къде е развил уменията си, Фернандеш разкри, че го е научил от португалската икона Рикардо Куарешма, когото той нарича "професора".

Куарешма спечели 80 мача за страната си между 2003 и 2018 г. Той дори имаше кратък период в Челси през 2009 г. под наем. Но кариерата му се припокри с тази на Фернандеш, като двамата играха заедно за Португалия между 2017 и 2018 г.

След победата срещу Нотингам Фернандеш каза пред Sky Sports: "Учих се от Куарешма, така че имах страхотен професор в Португалия. Трябва да виждаш какво правят другите играчи. Трябва да научиш техните трикове и да ги използваш". Междувременно,  от Юнайтед вече се готвят за сблъсъка с Барселона и дори са готови със състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички