ПСЖ е приготвил 75 милиона евро за заместника на Лионел Меси, ако Бълхата не остане в Париж


ПСЖ е приготвил 75 милиона евро за заместника на Лионел Меси, ако Бълхата не остане в Париж
Снимка: Getty Images

16022 0

Ръководството на френския гранд ПСЖ продължава да работи усилено по евентуалния нов договор на звездата Лионел Меси, но в същото време е набелязало и негов заместник, ако не се стигне до положителен развой на преговорите.

Според "El Nacional", босовете на парижани са готови да броят около 75 милиона евро за нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд!

Изданието допълва, че на "Парк де Пренс" са уверени, че Рашфорд би паснал идеално в отбора и биха предприели действия в тази насока по време на летния трансферен пазар преди старта на сезон 2023/24.

*Договорът на 35-годишния Меси с ПСЖ е до 30 юни 2023 година, но той е изкушаван и от предложение от САЩ (Интер Маями) и не е сигурно, че ще остане в Париж за по-дълго. 25-годишният Рашфорд пък е обвързан с Юнайтед до 30 юни 2024-та, а през настоящата кампания е в превъзходна форма и може да се похвали с 18 гола и 8 асистенции в 31 срещи във всички турнири!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на ПСЖ обясни за контузиите на Килиан Мбапе и Серхио Рамос и отговори на въпрос за проваления трансфер на Хаким Зиеш

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички