Тен Хаг с окуражителни думи след завръщането на Джейдън Санчо, ще има важна роля в отбора


Тен Хаг с окуражителни думи след завръщането на Джейдън Санчо, ще има важна роля в отбора
Снимка: Getty Images

1754 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, заяви, че иска Джейдън Санчо да продължи да се усмихва, след като крилото се завърна по блестящ начин в игра за Манчестър Юнайтед срещу Нотингам Форест. 22-годишният футболист направи първата си поява за клуба от 102 дни и появата му на терена предизвика голямо вълнение.

Санчо влезе с широка усмивка, а при последния съдийски сигнал той беше последният играч на Юнайтед, който напусна терена, пляскайки и на четирите трибуни. "Повечето важни играчи се наслаждават на футбола, той им дава енергия и мотивация. Мисля, че беше страхотно, приемането от страна на феновете към него, а също и това ще му даде още по-голям тласък да продължи по същия начин. Ние видяхме тази усмивка и се надяваме, че той може да я запази и да допринесе за отбора", заяви Тен Хаг след победата над Нотингам.

"Той има наистина високи стандарти, страхотни възможности да допринесе за нашия отбор, особено сега, когато отборът се подобрява. Ние играем повече в противниковата половина, той може да има повече докосвания топката", допълни още мениджърът на "червените дяволи".

Победата срещу Нотингам прати Юнайтед на първи финал под ръководството на Ерик Тен Хаг. "Червените дяволи" ще борят за Купата на лигата. ""Разбира се, че го чакаме с нетърпение финала. Ще отидем на "Уембли" и ще се изправим срещу Нюкасъл, който е страхотен отбор. Но това все още е далеч във времето". Освен това от Юнайтед вече се готвят за сблъсъка с Барселона и дори са готови със състава.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички