За 105 мача по-малко: Антони Марсиал изравни постижение на Дейвид Бекъм с екипа на Манчестър Юнайтед


За 105 мача по-малко: Антони Марсиал изравни постижение на Дейвид Бекъм с екипа на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2188 0

Във вечерта на 1 февруари Антони Марсиал се завърна по най-добрия начин на терена за Манчестър Юнайтед, отбелязвайки първия от двата гола във вратата на Нотингам в мача-реванш от 1/2-финалите за Купата на Лигата.

*"Червените дяволи" се класираха за финала в турнира с общ резултат 5:0. Противник за трофея ще бъде Нюкасъл, а двубоят е насрочен за 26 февруари!

Късно снощи 27-годишният Марсиал се появи на смяна в 63-ата минута и десет по-късно откри резултата след подаване на Маркъс Рашфорд. Оказва се, че това попадение на французина е било неговото 85-то с екипа на Юнайтед и по този начин се изравнява с клубната легенда Дейвид Бекъм. 

По-интересното в случая е, че Бекъм е реализирал своите 85 гола в общо 388 мача, докато Марсиал го е направил за 283. Все пак, Антони ще трябва да се потруди доста здраво, за да настигне и другото голямо постижение на бившия №7 на Манчестър - Дейвид има на сметката си 109 асистенции, докато тези на Марсиал за момента са 52!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тен Хаг с окуражителни думи след завръщането на Джейдън Санчо, ще има важна роля в отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички