Ралф Рангник отвърна на Луис ван Гаал: Когато беше тук, не говореше така!


Ралф Рангник отвърна на Луис ван Гаал: Когато беше тук, не говореше така!
Снимка: Getty Images

1311 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отвърна на острото изказване на Луис ван Гаал относно отбора, като му припомни, че именно той е бил начело на тима преди години. 

В понеделник селекционерът на Нидерландия посъветва треньора на Аякс Ерик тен Хаг да се присъедини към футболен клуб, а не към комерсиален, визирайки Манчестър Юнайтед.

Според английските медии от ръководството вече са интервюирали 52-годишния наставник миналата седмица. Той е основният кандидат на Юнайтед за постоянен мениджър през лятото.

"Мисля, че футболът в световен мащаб, а още повече в английската Висша лига, където всеки богат човек или компания може да купи клуб, стига да премине теста за правоспособност,  е комерсиализиран бизнес, това е сигурно. Няма значение кой клуб в кой град", каза Рангник. 

"Самият Луис, като опитен треньор, подписа договор тук преди около седем или осем години и можеше да знае това предварително, ако имаше такова мнение", завърши той. В последните дни спекулациите за нов треньор на Манчестър Юнайтед не стихват.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички