"Най-силният ни мач през сезона" - Ерик тен Хаг доволен след 2:0 срещу Тотнъм, коментира лаконично поведението на Кристиано Роналдо


"Най-силният ни мач през сезона" - Ерик тен Хаг доволен след 2:0 срещу Тотнъм, коментира лаконично поведението на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2438 0

Късно снощи (19 октомври) Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 2:0 на "Олд Трафорд" и се изкачи до петото място във временното класиране на Острова с актив от 19 точки. "Шпорите", които изиграха много слаб мач, остават на трета позиция с 23 пункта.

Старши треньорът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, бе много щастлив след последния съдийски сигнал и заяви, че тимът му е можел да вкара много повече от две попадения във вратата на Юго Лорис, а това е било най-доброто представяне на неговите футболисти през сезон 2022/23:

"Изправихме се срещу един солиден отбор на Тотнъм и се представихме много добре. Бяхме брилянтни. Вкарахме два гола, но трябваше да отбележим три или четири. Доволен съм. Това бе най-силният ни мач досега през сезона и се вижда, че се развиваме. Вървим в правилната посока", каза Тен Хаг на пресконференцията си.

Наставникът на Манчестър бе помолен да коментира и поведението на Кристиано Роналдо, който така и не влезе в игра, а демонстративно се насочи към съблекалните няколко минути преди края на мача на "Олд Трафорд". Нидерландецът каза, че е видял случката, но не иска да ѝ обръща внимание в момента:

"Видях какво се случи, но не съм говорил с Роналдо. Не искам да обръщам внимание на това днес, ще решаваме този въпрос утре. В момента искам да се фокусирам върху отбора и доброто представяне на всичките 11 играчи. Всъщност, трябва да се поправя - смените също се представиха блестящо".

Вижте головете на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички