Брилиянтен вратар спря серията на Челси след "суша" срещу Бренфорд


Брилиянтен вратар спря серията на Челси след "суша" срещу Бренфорд
Снимка: GettyImages

1458 0

Столичният Брентфорд сложи край на победната серия от 5 победи във всички турнири на Челси след нулево реми между двата лондонски тима в среща от 12-тия кръг на Висшата лига. В герои за двата тима се превърнаха двамата вратари, които спасиха на няколко пъти съотборниците си. 

По този начин възпитаниците на Потър не съумяха да съкратят още повече дистанцията от шампиона Манчестър Сити и остават с 20 точки на четвърта позиция във временното класиране, докато "небесносините" са втори с 23 пункта. "Пчеличките" пък са девети с 14 точки от 11 срещи. 

Срещата бе изпълнена с интересни положения пред двете врати, като домакините се опитаха да открият чрез Тони едва в деветата минута. В 35-тата минута именно той опита да изненада противника след статично положение, но Кепа реагира брилянтно, докато след 120 секунди Аспиликуета опита от дистанция, но неуспешно.

През втората част домакините отново отново създадоха добри положения и след четвърт час вече бяха пропилели цели 3, като в центъра на събитията бе Мбемо. Следващите 15 минути преминаха под действията на гостите, които създадоха чисти положения чрез Пулишич, Хаверц и Чукуемека. До края на срещата инициативата на моменти бе поделена, но в общи линии остана за възпитаниците на Потър, които търсиха попадение до последния момент, но такова не отбелязаха.

Ето как се развива НА ЖИВО и дербито между Манчестър Юнайтед и Тотнъм!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички