Треньорът на Тотнъм призна превъзходството на Манчестър Юнайтед и констатира: Говорим за две различни нива


Треньорът на Тотнъм призна превъзходството на Манчестър Юнайтед и констатира: Говорим за две различни нива
Снимка: Getty Images

1298 0

Старши треньорът на Тотнъм - Антонио Конте, призна, че отборът му трябва да се представя много по-добре в големите мачове, след като късно снощи (19 октомври) загуби визитата си на Манчестър Юнайтед с 0:2.

"Шпорите" бяха крайно неубедителни на "Олд Трафорд" и само добрите намеси на Юго Лорис ги спасиха от по-изразителна загуба. Тимът остана на трето място в класирането с 23 точки, но лидерът Арсенал е с 27 и има мач по-малко в своя актив. 

"Юнайтед е един много добър отбор. Знаете много добре с какъв потенциал разполагат, какво направиха на трансферния пазар през лятото и колко пари изхарчиха. Със сигурност говорим за две различни нива (б.р. - между Тотнъм и Манчестър), но в същото време си мисля, че в такъв тип мачове можем да играем много по-добре", каза Конте на пресконференцията си и допълни:

"Изпитваме трудности. Изпитвахме такива срещу Челси, срещу Арсенал, както и днес срещу Юнайтед. Домакините заслужаваха да спечелят, изиграха много добър мач. В сблъсъци като този, в който нивото е много високо, трябва да се подобрим значително. Трябва да се опитаме да бъдем по-добри в големите мачове".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Най-силният ни мач през сезона" - Ерик тен Хаг доволен след 2:0 срещу Тотнъм, коментира лаконично поведението на Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички