Съдът отново пусна под гаранция футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд


Съдът отново пусна под гаранция футболиста на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд
Снимка: Getty Images

3249 0

Освободиха нападателя на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд под гаранция. Това се случи само дни, след като го арестуваха за нарушаване на условията по гаранцията заради задържането му по подозрение за изнасилване, нападение и заплахи за убийство.

Повдигнато му е обвинение в опит за изнасилване. 21-годишният нападател бе обвинен и в контролирано поведение и физическо насилие през уикенда.

Грийнууд се яви пред Магистратския съд в Манчестър в понеделник и бе оставен под стража. Молба за освобождаване под гаранция бе подадена днес в Магистратския Минсхъл Върховен съд в Манчестър. След изслушването, говорител на съда заяви, че молбата е уважена, като условията са Грийнууд да не контактува със свидетели по делото, включително обвинителя, и да местожителства на специфичен адрес.

Мейсън ще се яви отново в съда на 21 ноември. Сега той не присъства на краткото изслушване.

Иначе и трите обвинения са свързани с една и съща жена – 18-годишна студентка. Грийнууд първоначално бе задържан през януари, след като се появиха кадри и видеоклипове в онлайн пространството. След това го пуснаха под гаранция, но го арестуваха отново в събота за нарушаването ѝ.

Грийнууд отнесе наказание и да не играе и да не тренира с Манчестър Юнайтед. 21-годишният нападател е продукт на школата на „червените дяволи“.

След решението на Манчестър Юнайтед се появиха разнопосочни информации. Това накара част от привържениците да скочат на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички