Мохамед Салах се подигра с Манчестър Юнайтед: Улесниха ни максимално!


Мохамед Салах се подигра с Манчестър Юнайтед: Улесниха ни максимално!
Снимка: Getty Images

1742 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах се оказа истински кошмар за  Манчестър Юнайтед този сезон, като в двата мача помежду им във Висшата лига отбеляза пет попадения. Още за мърсисайдци се разписаха Луис Диас и Садио Мане.

В традиционното интервю след разгромната победа на Ливърпул с 4:0 във вторник (19.04) той беше в приповдигнато настроение и иронизира представянето на "червените дяволи".

"Мисля, че те улесниха играта ни в средата на терена и в защита. Юнайтед винаги се опитват да ни дадат топката само в ситуации 1 срещу 1, така че това не ни създава никакви трудности срещу тях", каза той.

29-годишният играч говори за впечатляващите си изяви с екипа на Ливърпул. "Вкарах много голове за този клуб, надявам се да не спирам дотук, а да продължавам в същия дух", завърши Салах.

Победата изведе "червените" на две точки пред Манчестър Сити, но "гражданите" могат да си върнат първото място при успех над Брайтън тази вечер. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира по любопитен начин случилото се на "Анфийлд". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички