Млад талант на Ливърпул разкри голямо предимство на мърсисайдци преди дербито с Манчестър Сити


Млад талант на Ливърпул разкри голямо предимство на мърсисайдци преди дербито с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2098 0

Една от младите звезди на Ливърпул - Харви Елиът, говори преди предстоящия мач между мърсисайдци и Манчестър Сити. Той насрочен за последния ден от седмицата с начален час 18:30 и ще бъде първи и за двата тима след ангажиментите им в Шампионска лига през седмицата.

"Гражданите", които ще гостуват на "Анфийлд" в предстоящото дерби, постигнаха нулево реми при визитата си на Копенхаген, докато възпитаниците на Юрген Клоп "унищожиха" Рейнджърс със 7:1 при гостуването си в Шотландия. 

Eлиът, който вкара последното попадение при разгрома, коментира какво се е променило за мърсисайдци след убедителния резултат, последвал непостоянството на тима. 

"Мисля, че с представянето си показахме, че знаем какво можем да постигнем. Мачът срещу Сити ще е напълно различен, ще бъде много трудно и трябва да се подготвим добре на тренировките. Но сега вероятно сме във възможно най-добра позиция след победата през седмицата“, обясни играчът пред официалния сайт на Ливърпул.

"Независимо дали играя или не, мачът ще е запомнящ се", добави футболистът с поглед към дългоочакваното дерби на Острова. В него достигналият до финал в Шампионска лига през миналата година - Ливърпул, ще влезе от едва 11-а позиция, след като събра едва 10 точки от началото на кампанията. 

Манчестър Сити пък има 13 точки повече и се намира на втора позиция, като задължително ще преследва успеха, за да продължи битката на върха с Арсенал.

Вижте по какъв начин Ливърпул ще спира Холанд, според Клоп!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички