Микел Артета се извини на привържениците на Арсенал за резила срещу Кристъл Палас


Микел Артета се извини на привържениците на Арсенал за резила срещу Кристъл Палас
Снимка: Getty Images

1179 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета се извини на привържениците на Арсенал за слабото представяне на неговия отбор при поражението с 0:3 от Кристъл Палас.

Надеждите на "артилеристите" за място в топ 4 получиха сериозен удар, тъй като по този начин остави Тотнъм на четвърто място след уикенда във Висшата лига.

"Поздравления за Палас за играта, която показаха, но ние сами си направихме двубоя труден с начина, по който го изиграхме. Бяхме наистина непостоянни в играта с топката и това е недопустимо", каза той след края на срещата.

"Играхме слабо, особено през първото полувреме. Извинявам се на нашите привърженици. Днес нямаше спокойствие в играта ни, за да доминираме в ситуацията, така че това е нещото, което ме разочарова най-много".

Артета бе запитан дали една от причините за крушението не е натискът, оказван от "шпорите" в надпреварата за четвъртата позиция.

"Не, натискът беше налице през последните седем или осем седмици. Днес не бяхме на нужното ниво, това е толкова просто. В деветте докрая мача ще се случат много неща. Трябва да се съсредоточим върху себе си", завърши испанецът. След загубата на Арсенал във Висшата лига битката за зона Шампионска лига се ожесточава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички