Микел Артета размаха пръст на Гранит Джака заради изказванията му


Микел Артета размаха пръст на Гранит Джака заради изказванията му
Снимка: GettyImages

1245 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не остана особено очарован от изказванията на полузащитника Гранит Джака след поражението от Нюкасъл с 0:2 в началото на седмицата(16.05). Швейцарският национал упрекна съотборниците си за нескопосаната им игра в срещата.

"Трябва да му зададете въпроса кого точно е имал предвид. Коментарите са ясни. Предпочитам да не се набляга твърде много върху това, но когато разрешаваш на хората да говорят пред медиите, трябва да им позволиш да кажат това, което чувстват", каза испанецът.

Наставникът на "топчиите" коментира и сезона на тима преди последния мач в 38-я кръг срещу Евертън в неделя(22.05). "Благодаря на всички. Тази кампания отново беше дълга и много трудна. Мисля, че изминахме дълъг път като екип. Мисля, че отново променихме енергията, атмосферата и очакванията на този футболен клуб. 

"Отново сме в Европа. Не знаем в кой турнир обаче.  Надявам се, че ще бъдем в Шампионска лига. След това се нуждаем от ресурси и от повишаване на качеството на състава", завърши той. 

А ето кой нежелан футболист на Арсенал се завръща на "Емиратс".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички