Разочарованият Джака: Не заслужавахме да бъдем на терена


Разочарованият Джака: Не заслужавахме да бъдем на терена
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1648 0

Арсенал допусна тежко поражение от Нюкасъл с 0:2 вчера (16.05), с което запази интригата около топ 4 в английската Висша лига. Не само феновете на лондонския гранд бяха недоволни, но и самите футболисти. Един от лидерите на тима даде интервю след края на мача, в което се видя разочарованието му.

Гранит Джака застана пред камерата на "Sky Sports" и коментира "отчайващата" игра на тима.

"Трудно е да намеря правилните думи. От първата до последната минута бяхме отчайващи и не заслужавахме да бъдем на игрището", заяви швейцарецът.

"Не мога да обясня защо не играхме по план и не изпълнихме заръките на нашия треньор. Това, което се случи бе катастрофално. След такава игра никой не заслужава да играе в Шампионска лига и дори Лига Европа".

"Ако някой не е готов за мача, не се чувства добре или е нервен, то нека си стои у дома. Тук няма място за подобни неща, изисква се кураж и желание за победа".

"Искам да се извиня на феновете. Това бе ужасяващ мач, на който те станаха свидетели, имахме тотално различни планове, но уви нещата не се получиха", завърши полузащитникът.

На Арсенал му предстои нелек сблъсък с Евертън в последния кръг на Висшата лига. Освен търсенето на задължителна победа "топчиите" трябва да се надяват Тотнъм да сбърка срещу Норич, за да го изместят на четвъртата позиция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Микел Артета и Антонио Конте продължиха своя словесен сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички