Огромният бонус на Антонио Конте, ако класира Тотнъм в Шампионска лига


Огромният бонус на Антонио Конте, ако класира Тотнъм в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1399 0

Битката за 4-ото място във Висшата лига е ожесточена. Арсенал и Тотнъм непрестанно през сезона се изместваха един друг от така бленуваното място, осигуряващо участие в Шампионска лига. 

Кръг преди края на сезона в Англия обаче всичко е в ръцете на Тотнъм. "Шпорите" не бива да допускат грешна стъпка срещу последния Норич, за да могат да радват феновете си в най-трудния европейски клубен турнир от следващия сезон.

Ръководството на "белите" се е погрижило да стимулира допълнително наставника на отбора Антонио Конте. Според "Times" на италианеца е обещана премия от 2.5 млн. паунда, ако неговите възпитаници останат в топ 4. 

Задачата на специалиста стана по-лесна, след като "белите" се разправиха в директния сблъсък с Арсенал с 3:0, а в следващия кръг "артилеристите" направиха нова грешна стъпка, губейки от Нюкасъл с 0:2 и отстъпвайки 4-ото място на прекия си конкурент. 

На Тотнъм предстои да се изправи срещу последния Норич, където ще трябва да спечели поне точка, за да подпечата квотата си за Европа.

Вижте каква сума ще трябва да заплатят "шпорите" за желан от Конте футболист

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички