Ливърпул набеляза английски вратар за заместник на Адриан


Ливърпул набеляза английски вратар за заместник на Адриан
Снимка: Getty Images/Gulliver

2163 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска да привлече вратаря на Стоук Сити Джак Бътланд за заместник на слабо представящия се Адриан. Титулярният страж на мърсисайдци Алисон Бекер е аут за няколко седмици с контузия, а Адриан допусна грешки при загубата на "червените" от Астън Вила с 2:7 миналия уикенд.

Точно поради тази причина Клоп е поискал от ръководството на клуба да му осигури нов човек за позицията. 27-годишният бивш английски национал Бътланд има договор със Стоук само до следващото лято, така че Ливърпул може да го привлече за сравнително малка сума до 16 октомври, докогато отборите от различните дивизии в Англия могат да правят сделки.

Преди дни Ливърпул привлече още един вратар - 17-годишният Марсело Питалуга от Флуминензе. Той е бил съотборник с брата на Алисон Бекер Мюриел във Флуминензе. Твърди се, че е бил привлечен на "Анфийлд" за 1 млн. паунда.

В същото време Ливърпул продължава да търси последното парче от пъзела, а именно позицията до Върджил Ван Дайк в защита. И изглежда, че Юрген Клоп го е намерил (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички