Манчестър Юнайтед пожела трансферна цел на Ливърпул


Манчестър Юнайтед пожела трансферна цел на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1966 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед се е насочило към нови две лица за своята отбрана. "Червените дяволи" проявяват интерес към централните бранители Джеймс Тарковски и Дайо Упамекано, твърди британското издание The Athletic.

Юнайтед се провали в опитите си да привлече централен защитник през лятото, но подсилването в тази област остава приоритет за зимния трансферен прозорец. 27-годишният Тарковски изглежда като по-възможен вариант заради опита си във Висшата лига. Той е оценяван на 20 млн. евро.

Що се отнася до Упамекано, 21-годишният бранител е един от най-впечатляващите млади играчи на своята позиция, като през последните два сезона се представя отлично с фланелката на РБ Лайпциг. Медиите в Германия твърдят, че сериозен интерес към него проявява Ливърпул.

По данни на Transfermarkt цената на Упамекано е около 60 млн. евро. Друга трансферна цел на Манчестър Юнайтед - Усман Дембеле, най-вероятно ще бъде продаден през зимата, като от Барселона значително са понижили цената му (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички