Ливърпул търси нови отбори на двама от своите футболисти


Ливърпул търси нови отбори на двама от своите футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

2348 0

Отборът на Ливърпул ще се опита да продаде няколко от ненужните си футболисти при отварянето на зимния трансферен прозорец през януари. В последната седмица от летния прозорец мърсисайдци успяха да продадат Рийън Брюстър на Шефилд Юнайтед, но други от неизползваните от Юрген Клоп играчи останаха в тима.

Хари Уилсън и Джердан Шакири са двама от играчите, които не успяха да си намерят нови отбори до понеделник и най-вероятно ще бъдат принудени да го направят през януари. Интерес към двамата обаче не липсва и според ‘Star’ Ливърпул ще изслуша оферти за двамата полузащитници при отварянето на трансферния прозорец през януари. Бърнли и Селтик са основните кандидати за подписа на Хари Уилсън. Шакири пък изпусна мача на отбора срещу Арсенал за Карабао Къп, което допълнително увеличи слуховете за неговото напускане.

Швейцарският национал има само един мач за мърсисайдци през тази кампания, като започна като титуляр и отбеляза в мача за купата срещу Линкълн Сити. Единственият мач на Уилсън пък бе в същия турнир срещу Арсенал. А ето кой играч на мърсисайдци премина под наем в Порто вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички